středa 30. března 2011

Google dostávat pravidelné audity soukromí následující otázku FTC na Buzz

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

No, vypadá to, že přízrak Buzz bude rýsující velké přes Google nějakou dobu přijít - společnost má právě dosáhl dohody s FTC, že bude vidět, že obdrží nezávislý audit ochrany soukromí každé dva roky na dalších dvacet let po rozhodl, že našel Google porušil své vlastní zásady ochrany osobních údajů služby. V blogu dnes, Google také říká, že to bude teď "požádat uživatele, aby nám kladně souhlas", než to dělá jakékoli změny v tom, jak to sdílí své osobní údaje, a dodává, že by chtěl "omluvit znovu chyby, které jsme vyrobené s Buzz. " Pokud jde o FTC, předseda Jon Leibowitz popisuje osídlení jako "tvrdý" jeden, a říká, že prostě, že "když se společnosti, aby soukromí sliby, které potřebují, jim dostát."

Google dostávat pravidelné audity soukromí následující otázku FTC na Buzz původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog , FTC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat