středa 30. března 2011

Amazon Cloud Player rozčiluje Sony Music přes streaming licence, Amazon krčí rameny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-cloud-player-upsets-sony-music-over-streaming-license-am/:
V případě, že jste vynechal novinky, včera v noci Amazon nám malé překvapení od zahájení svého volného Cloud Player služba, která vám umožní stream vaší hudební sbírky z mraku do počítače nebo Android zařízení. Zatímco toto není pochyb o tom, vykouzlí úsměv na mnoha tváří (pouze ty americké, pro tuto chvíli), Sony Music není příliš šťastný Amazon skákání přes zbraň licencí pro streamování práv. Gramofonová společnost agentuře Reuters, že to je doufal, že Amazon "dostanou novou licenci řešení, ale my jsme udržet všechny naše legální možnosti otevřené." Jejda. V odvetu, Amazon odpověděl následující prohlášení Ars Tehcnica:
"Cloud Player je aplikace, která umožňuje zákazníkům spravovat a hrát svou vlastní hudbu. Je to jako libovolný počet ze stávajících řídících applications média. Nepotřebujeme průkaz tak, aby Cloud Player k dispozici. Funkčnost ukládání MP3 ke Cloud Drive je stejný jako Pokud zákazník měl zachránit svou hudbu na externí pevný disk nebo dokonce iTunes. "
Samozřejmě, větší příběh, zde je to, že Amazon to zdarma Cloud Player je jít hlava-k-hlava s Sony Music Unlimited streamování předplacené služby, která byla vytlačena minulý měsíc poté, co spoustu peněz diskuse s různými gramofonovými společnostmi. Je pochopitelné, že Sony není ochoten nechat Amazon proplout byrokracie zde bez boje, a to může také ovlivnit podobné skříňku hudební služby, jako je mSpot a MP3tunes , i když v mnohem menším měřítku. Ve skutečnosti, Sony již vyjádřila svůj neklid v režimu konkrétní těchto společností 'operace, takže si lze pravděpodobně očekávat, že toto napětí varu nad určitou formu právní kroky před dlouho. Teď, když velké zvíře, jako je Amazon účastní, byly by to téměř nevyhnutelné.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Amazon Cloud Player rozčiluje Sony Music přes streaming licence, pokrčí rameny Amazon původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 02:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters , Ars Technica | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat