středa 30. března 2011

IPAD 2 plátky se znovu, tentokrát ve jménu vědy rádia

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/ipad-2-sliced-up-again-this-time-in-the-name-of-radio-science/:
Do teď jste pravděpodobně sledoval iFixit nedávné IPAD 2 teardown video několikrát během slintání hojně, ale my prostě vím, že jsi svědění zjistit to, co je s innards WiFi-jen, GSM, CDMA a verze. No ještě jednou, iFixit dostal jste na něž - přes "mimořádně chladný" user-přispěly post, tentokrát. Celkový součet tří IPAD 2s byl obětován v tomto kole, které odhalují rozdíly v případě návrhu, anténa počítat, WWAN návrh desky, chipset volby rádio a konektor pro sluchátka sestavy. Kromě jasně viditelné změny, jako je černá anténa okno modelů s 3G a slot microSIM na verzi GSM, to je zajímavé poznamenat, že Apple udělal stejný design s možností IPAD 2 a 4 iPhone. Model CDMA nabízí přídavné antény přes jeho GSM sourozence, a používá Qualcomm Gobi režimu dual-radio, který podporuje jak CDMA a GSM - druhé bytí nepoužité - spolu s integrovaným přijímačem GPS, stejně jako iPhone 4 pro Verizon. Verze GSM, zatím, používá Infineon chipset pro GSM a samostatné Broadcom modul pro GPS, stejně jako globální iPhone 4. Postupujte zdroj níže uvedený odkaz pro více informací ošklivé a high-rozlišení snímků.

IPAD 2 plátky se znovu, tentokrát ve jménu vědy rádia původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 03:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iFixit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat