středa 30. března 2011

Google Street View napadne historických památek, dělá to zbytečné pro vás někdy odejít z domu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-street-view-invades-historic-landmarks-makes-it-unnecess/:
Tuláci z Google Street View tým udeřil znovu, tentokrát podrobovat klasická francouzská a italská památek na jejich mateřskou ohromná obrazová sbírka. Od dnešního dne budete moci drop malý žlutý avatar v Mapách Google právo na vrcholu takové slavné lokality jako je Koloseum v Římě nebo Florencii Bazilika di Santa Maria del Fiore, načež budete přepravovat právo na to (nebo, v případě Colosseum, uvnitř je) stejným způsobem, jako kdyby byly všechny staré adresy ulice. Vyplývá to, samozřejmě, Google zavedení fascinující vnitřní verze Street View pro některé z nejprestižnějších světových muzeích v poslední době a pokračuje společnosti trend přináší umění, v tomto případě klasické architektury, pro širší publikum. Právě jsme se divit, co důvod uvedl publikum bude muset odejít z domu s tím vším nádherou na jeho ruky.

Google Street View napadne historických památek, dělá to zbytečné pro vás někdy odejít z domu původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 07:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog , Google Mapy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat