středa 30. března 2011

Keyglove příkopů QWERTY pro jednoruký ovládání počítače (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/keyglove-ditches-qwerty-for-one-handed-computer-control-video/:
Viděli jsme některé docela ambiciózní ruku talířů v dnešní době, ale my jsme si jistá, že tohle bere dort. Keyglove je Open Source Hardware (OSHW) projekt, který je určen k odstranění těchto neohrabaný klávesnic a myší nezvládnutelné z výpočetní proces úplně, místo toho zapojit řadu vodivostních senzorů, které, když se dotkl dohromady, napodobovat klávesy. Mitt tvůrce říká, že klasické mobilní klávesnice je "buď příliš velké, než aby je přenosný, nebo příliš malé, aby se snadno používá," dodal, že jeho řešení by nakonec se stala druhou přirozeností, stejně jako dotek psaní. Keyglove je Arduino a AVR-poháněl zařízení, které zahrnuje také akcelerometr k ovládání pohyby myši. Je to zřejmě plně přizpůsobitelné a umožňuje celkem 60 unikátních kombinací dotykové - impozantní, jistě, ale to nám trvalo dost dlouho přijít na to doma klíče na skutečnou věc. Máte-li sen o světě plném jednoruký písaři, podívejte se na video po přestávce, nebo sledovat zdroj odkaz se dozvíte, jak můžete darovat k projektu.

Pokračovat ve čtení Keyglove příkopů QWERTY pro jednoruký ovládání počítače (video)

Keyglove příkopů QWERTY pro jednoruký ovládání počítače (video) původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 21:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Keyglove | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat