středa 30. března 2011

Praskání začíná streaming všechny jeho filmy zdarma k Roku, PS3, Sony televizory a Blu-ray přehrávače

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/crackle-starts-streaming-free-movies-to-roku-ps3-sony-tvs-and/:
Sony zapraskat má více úspěšný život tak daleko, než jeho předchozí iterace jako Grouper , streaming videa, televizní pořady a šortky na různá zařízení od zahájení v roce '07 a dnes oznámila svou plnou knihovnu bude streaming na PS3, Roku boxy, Sony Blu-ray přehrávače a televizory Bravia. Rozšiřování plný přístup jen z Google TV (tam je také Android aplikace, která v současné době proudy některé z položek) je to s úvěrovou jako jediný poskytovatel nabízí zdarma po celé délce flicks včetně Ghostbusters, B ad Boys, Pár správných chlapů a více zdarma na tyto platformy. Nevýhody jsou video, které hraničí na 480p standardním rozlišení a Hulu-styl obchodní přerušení, ale pokud jste naprosto nutné sledovat víkend na Bernies II bez výdajů na žádné peníze, že je možnost - alespoň, pokud PS3 prohlížeč nepodporuje havárii se z paměti chyb, jako to udělal za nás. To přece lépe pracovat na více platformách schopný, tak podívejte se na všechny podrobnosti v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení zapraskat začíná streaming všechny jeho filmy zdarma k Roku, PS3, Sony televizory a Blu-ray přehrávače

Praskání začíná streaming všechny jeho filmy zdarma k Roku, PS3, Sony televizory a Blu-ray přehrávače původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 22:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat