středa 30. března 2011

Tesla žaluje Top Gear pro urážku na cti, New Stig k dispozici pro komentář (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/tesla-sues-top-gear-for-libel-new-stig-unavailable-for-comment/:
Tesla žaluje Top Gear pro urážku na cti, na Nový Stig nemůže být dosaženo komentář
Fanoušci zvláštní show představovat tři muži středního věku s nezdravou zálibou pro auta, plus čtvrtiny osob, jejichž zájmy jsou spíše nepolapitelný, si jej pravděpodobně pamatují z roku 2008 epizoda, v níž Top Gear posádka kritizoval Tesla Roadster . (Pokud ne, je velmi nízké-kvalitní záznam vestavěné níže.) Na show, mohl Jeremy Clarkson být viděn mrskání jeden kolem trati, si stěžují na řadu jen 55 kilometrů, než o tom, že auto se tlačil do garáže, pravděpodobně z poplatku. Není pravda, říká Tesla, který podal žalobu pro urážku na cti a BBC škodlivý lež. Tesla tvrdí, že mimo jiné byly dva vozy k dispozici, a vždy alespoň jeden z nich byl připraven a ochoten. Kromě toho, Tesla ví, že ani auto někdy klesla pod 25 procent poplatků, což znamená, že celý tlačí do garáže věc byla, no, představil. Je těžké dívat se na to jako mnohem více než pohyb PR, Tesla čeká přes dva roky do souboru, ale to neznamená, že stížnost není důvěryhodně. Nyní je čas pro Beeb na zavedení své posádky zkrotit závodní právníků. Někteří říkají, že jejich obleky jsou vyrobeny z vlny, a že jejich aktovky obsahují aktuální kalhotky. Vše, co víme, je, že jsou velmi dobře kompenzovány.

Pokračovat ve čtení Tesla žaluje Top Gear pro urážku na cti, New Stig k dispozici pro komentář (video)

Tesla žaluje Top Gear pro urážku na cti, New Stig k dispozici pro komentář (video) původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 06:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tesla (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat