středa 30. března 2011

Google najímá Java zakladatel James Gosling uprostřed oblek porušení Oracle - ah, Snap!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/google-hires-java-founder-james-gosling-amid-oracle-infringement/:
A válka mzdy na ... Byli jsme informování o zúčtování mezi Oracle a Google přes Java-související porušení patentu od svého založení , a teď El GOOG to hodí o něco více vzrušení do boje tím, že najme Java zakladatel a bývalý viceprezident společnosti Sun Microsystems, James Gosling . Když Oracle získal ne. v loňském roce, Gosling, kdo odmítl účastnit, nebyl plachý o vyjádření svých názorů, povolání Oracle Larry Ellison "Larry, Prince of Darkness." Na post na svém blogu, který má protože havaroval, Gosling byl nejasný o své nové povinnosti řekl prostě: "Já nevím, co budu pracovat dál. Myslím, že to bude od všeho trochu, ochucený Velká dávka nevrlý mrzout. " To je právě ten druh plácnutí mluvit této rvačce potřeba, aby to zajímavé. Ať žije James Gosling!

Google najímá Java zakladatel James Gosling uprostřed oblek porušení Oracle -, Snap! Ah původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 18:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat