středa 23. března 2011

Audi Připojte podepsal kontrakt se společností T-Mobile, překvapilo stejně jako zbytek z nás AT & T věc

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/audi-connect-signs-contract-with-t-mobile-surprised-like-the-re/:
Audi Připojte podepsal kontrakt se společností T-Mobile, překvapilo stejně jako zbytek z nás AT & T věc
T-Mobile předplatitelé v tomto bodě se připravují na to, co by mohlo být nové, modré suverén , a teď můžete počítat Audi řad těch, přemýšlel, co bude dál. Včera společnost s kroužky podepsána s firmou s purpurovou k moci jeho Audi Připojte systém na auta v USA. Bude to první uvedení v roce 2012 s Audi A7, kde bude poskytovat bezdrátové datové potrubí přes kterého vozu MMI informační systém bude bourat Google Earth snímky, Místní vyhledávání POI, Sirius Dopravní informace, a působí dokonce jako hotspot Quattro pro lidi na zadním sedadle. Audi, které nejsou uvedeny, kolik tato služba bude stát, ale "není zadarmo" Zní to jako sázka na jistotu pro tuto chvíli.

Pokračovat ve čtení Audi Připojte podepsal kontrakt se společností T-Mobile, překvapilo stejně jako zbytek z nás AT & T věc

Audi Připojte podepsal kontrakt se společností T-Mobile, překvapilo stejně jako zbytek z nás AT & T, co původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 23:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat