středa 23. března 2011

Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/novatels-2372-mifi-gets-dlna-certified-can-serve-up-some-beats/:
Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty
Pokorný MiFi z Novatel má v různých maskách pro nesčetné množství dopravců, zachránil náš slanina na opakovaně na tiskové konference, krmení až sladká připojení 3G USB modemy, když bylo málo nebo neúčinné. Teď to může dělat, že slanina prskat, i přijímání DLNA certifikace a stává trochu mediální streamer. Obsah naloženy na microSD karty MiFi bude nyní sloužil až do libovolného kompatibilního přehrávače médií, přijímač, nebo počítač, který zahrnuje sledování filmů na iPads a Xboxů a PS3 's. Ach, můj! To se teprve uvidí, zda stávající 2372s bude rozšiřitelná až na podporu DLNA, nebo zda to bude pouze nová zařízení, ale společnost prohlásila, že AT & T bude první dopravce nabídnout službu. Takže, je tu něco na co těšit, T-Mobile předplatitelů.

Pokračovat ve čtení Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty

Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat