středa 23. března 2011

Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovina jeho rozsah (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/volvos-c30-electric-freezes-north-of-the-arctic-circle-chases/:
Jsou tací, předpovídají zkázu a beznaděj pro auta na elektrický pohon, když teplota klesne, a ty steadfastedly říká , že frigidní baterie nebude konec cesty, pokud jde o palivo-doprava zdarma. Realita leží někde mezi, ale Volvo alespoň dělá správnou věc: testování zmrazené sopel z jeho C30 Elektrické cestu až na sever od polárního kruhu. Když se věci opravdu chladno autem, mohou využít ethanol-poháněl radiátor, aby to pohodlné pro oba jezdce a baterie, a při teplotách až do-30C (to je-22F), auto má prokazatelně řídit rozsah 80 km, což je Jen tick pod 50 kilometrů. Vzhledem k tomu, hatchback je ohodnocen na 100 kilometrů rozsahu, kdy teplejší, že to není přesně to dobrá zpráva pro ekology Eskymáci, kteří milují švédské vozy. Stále, ale také třeba říci, ty jsou spíše extrémní podmínky, jak je uvedeno ve videu níže, který zahrnuje i záběry z některých extrémních losů hnát.

Pokračovat ve čtení Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovina jeho rozsah (video)

Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovinu svého rozsahu (video) původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny auta Elektrické | zdroje Volvo (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat