středa 23. března 2011

x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/x-ar-exoskeleton-arm-keeps-repetitive-tasks-from-doing-you-harm/:

Jaro-naložené technologii za Steadicam právě našel další využití - x-Ar exoskeleton paže, která se váže k zápěstí ke snížení nebo odstranění pocitu váhy. Jen představila na konferenci Aplikovaná Ergonomie na Floridě tento týden, mechanismus připojí k židli nebo jiné stabilní objekt a volně manžety ruce, což umožňuje poměrně mimořádný rozsah pohybu, zatímco s "hmotnost ruce a malé předměty." (Perlík-ovládat pracovníků bude pravděpodobně lépe poslouží jeden z těchto .) Zatímco výrobce Equipois naznačuje, že ruka bude pravděpodobně vidět použití v továrnách, montážní linky a podobně, kde zaměstnanci jsou podrobováni opakovaný stres, můžeme také myslet na několik bloggery, kteří by mi nevadilo brát trochu kmene z jejich zápěstí. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video)

x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video) původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Equipois | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat