středa 23. března 2011

DARPA M3 program, aby levnější, mobilní roboty pro stroj americké války

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/darpa-m3-program-to-make-cheaper-more-mobile-robots-for-the-us/:
DARPA , že vládní černá magie závodu, který nám dal létání Humvee a Hummingbird Spybot , představila své nové maximální mobilitu a Manipulation Program (M3), který hodlá dát nám na nejlepší cestě, aby naše robotickou budoucnosti. M3 má za cíl zlepšit robotického výzkumu v rámci čtyř odborných programů rozvoje - nástrojů pro návrh, výrobu, kontrolu a prototyp demonstrace - že spolykají tři až čtyři práce mezi komerční laboratoře a univerzity. Program nebude nahrazovat stávající bionické projekty, ale někteří, jako autonomní robotické manipulace (ARM) program bude složený do nového režimu. DARPA předpokládá, že plán povede k levnější roboty lepší než máme dnes, ale ne lepší než muži ... Doufáme, že.

DARPA M3 program, aby levnější, mobilní roboty pro stroj americké války původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 00:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Information Week | zdroje DARPA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat