středa 23. března 2011

Kriket škádlí CDMA-jen Samsung Dopřejte si, Huawei Ascend 2 na CTIA (hands-on)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/cricket-teases-cdma-only-samsung-indulge-huawei-ascend-2-at-cti/:
Regionální dopravce Kriket překvapen CTIA dnes předvádí pár nových jednotek, které nejsou z dosud - ale jsou to v potrubí pro druhé čtvrtletí, které společnost poukazuje na to, přichází "velmi brzy." První na řadě je Huawei Ascend 2, které - uhodli jste - bude následovat-na původní vystoupit , že společnost zahájila v loňském roce. Na displeji je stále HVGA, WVGA zřejmě by to bylo hezké, ale Kriket je slibuje spustit na stejném sub-150 dolar cenu jako první model a je to tu 5 megapixelovým fotoaparátem kolem zadní (z 3,2 před).

Další na řadě, Nechte je skoro stejný midrange QWERTY Android jezdec, který již zahájil na MetroPCS , i když s jedním velkým rozdílem: toto nemá LTE kompatibility (Kriket žádná živá LTE sítě, po všem). Jak se Ascend 2 by jsme raději WVGA displej - tohle je jen HVGA - a čtyři fyzické tlačítka dopředu zdát trochu z módy, ale Kriket je stále v situaci, kdy každý nový Android hardware je velmi dobrá věc. Podívejte se na to, aby zahájily v rámci 350 dolarů - off smlouvu, samozřejmě.

Kriket škádlí CDMA-jen Samsung Dopřejte si, Huawei Ascend 2 na CTIA (hands-on) původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 22:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat