středa 23. března 2011

Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a síly' opera

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
To už měla svou premiéru v Monaku minulý rok, ale skladatel Tod Machover nové opery, "Smrt a síly," nyní konečně dělal to do Spojených států. Proč jsme zprávy o novou operu (spíše než opera ) na Engadget? No, to jen tak náhodou funkci "Operabots" na snímku nahoře, který byl vyvinut MIT Media Lab . Laboratoř také pomohl vyvinout některé opery dalších high-tech komponenty, ale zdá se, jako Operabots jsou skutečné standout - jsou to "semi-autonomní" a volný pohyb po scéně v celé opery, jako řecký chór . Není divu, že opera se také zabývá některými futuristické téma. Pravomoci titulu je Simon sil, "Bill Gates, Walt Disney-type", který se rozhodne nahrát jeho vědomí do "System", než zemře - hrátky pak následovat. Ti v Bostonu si zřejmě ještě získat vstupenky na závěrečné vystoupení 25. března - po tom se pohybuje na Chicago na čtyři představení od dubna do 2. a 10.. Hlava na minulost přestávku na náhled.

Pokračovat ve čtení Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a síly' opera

Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a mocnostmi' opera původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist | zdroje MIT Media Lab | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat