středa 23. března 2011

ComScore: Microsoft se stane druhou pro on-line video v jednom měsíci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/comscore-microsoft-becomes-second-for-online-video-in-one-month/:
Začátkem tohoto měsíce jsme dostali zprávu, že Bing měl předčil Yahoo! jako svět je druhý nejpoužívanější vyhledávač, a teď Microsoft zpevňovat jeho místo jako běžec-up, přicházejí za YouTube, jak na internetu je číslo dvě poskytovatel streaming video, s 48.000 unikátních diváci v únoru. Podle ComScore je nejnovějším žebříčku poskytovatelů online video, softwarový gigant šel od čísla sedm až dvojkou za pouhý měsíc, narážela Yahoo! až na třetí místo. Samozřejmě, že YouTube je ještě cesta ven v přední části, s více než 140 miliónů návštěvníků, ale vzhledem k rychlosti, s níž skočil dopředu, my bychom říci, Bing je něco dělat správně. Podívejte se na další on-line video výsledků po přestávce.

Pokračovat ve čtení ComScore: Microsoft se stane druhou pro on-line video v jednom měsíci

ComScore: Microsoft se stane druhou pro on-line video v jednom měsíci původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 22:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCWorld | zdroje ComScore | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat