středa 23. března 2011

Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a další přihlášení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Budoucnost MeeGo nemusí vypadat úplně tak jasné, jak to kdysi dělal, ale je tu spousta lidí, ještě zavázala k tomu, a Linux Foundation se nyní začíná klást větší důraz na jednu z oblastí, zejména: inteligentní televizory. Za tímto účelem, je to jen oznámil vytvoření MeeGo Smart TV pracovní skupiny, a to už zaregistrovali poměrně málo firem jako členové, včetně Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs a další. Není divu, že to není moc víc, než nějaké všeobecnosti v tuto chvíli, ale pracovní skupina se zavázala ke splnění dvakrát ročně (první setkání je příští měsíc), a to je slibný "začít definování softwarových komponent poskytuje platformu pro normalizaci," a zároveň povzbuzující "konkurenční diferenciaci v rámci segmentu trhu TV s nástroji jako u Qt . " Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a další přihlášení

Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a jiné znamení na původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 14:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat