středa 23. března 2011

NeuroFocus dělá první bezdrátový headset EEG snímače, nevolejte to rozum do hrsti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/neurofocus-makes-first-wireless-eeg-sensor-headset-dont-call-i/:
Je dobře známo, že inzerenti sledovat náš web-zvyků při surfování na míru reklamy jsme se vidět, ale raději přesně vědět, co se děje uvnitř mozku, které vás. NeuroFocus 'příhodně pojmenovaný Mynd, full-mozek bezdrátový EEG snímač headset, slouží jako stylový a snadný způsob, jak zaznamenávat své myšlenky, zatímco hledí na loga a zatoužil po produktů. Kromě neuromarketing aplikací, nástroje pro evropské Brain-Computer konsorcium interakce (TOBI), vidí to jako nástroj, který pomůže vyvinout novou technologii pro ty s neurologickým postižením. Sportovní vzhled přímo z hry mřížky , Mynd je vyroben z lékařského-grade senzory EEG zachytit mozkovou aktivitu 2.000 krát za sekundu, a rádio Bluetooth střílet své myšlenky do smartphone, tablet, nebo PC dle vašeho výběru. Bezdrátové bit představuje obrovský upgrade oproti tradičním čepice EEG, protože to dělá headset mysl-číst pravomoci k dispozici v nákupních centrech a obývací pokoje místo jen nemocnic. Všechny takže prodejci věcí může vědět, jak účinná mluvčí dítě ETrade opravdu je. PR je po přestávce.

Pokračovat ve čtení NeuroFocus dělá první bezdrátový headset EEG snímače, nevolejte to rozum do hrsti

NeuroFocus dělá první bezdrátový headset EEG snímače, nevolejte to rozum do hrsti původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MedGadget | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat