středa 23. března 2011

LG Optimus 3D odhaluje T-Mobile 3G frekvencí návštěvě FCC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/lg-optimus-3d-reveals-t-mobile-3g-frequencies-in-visit-to-fcc/:
Pokud jste předplatitel AT & T, budete vědět, toto sluchátko jako Thrill 4G . A pokud jste náhodou být T-Mobile nadšence (ano, to jsou dvě odlišné skupiny, dokud se AT & T a T-Mo fúze je kompletní), budete brzy mít možnost seznámit se s ní taky, jak to jen proklouzl FCC s podporou 3G AWS. Konkrétně, FCC schválila LG 920 smartphone, který užitečné video od LG sám informuje nás je Optimus 3D - dual-core OMAP 4 -poháněl Android powerhouse, který je u kořene této celé záležitosti. To bude pravděpodobně mít své vlastní, jedinečné příšerný moniker, zda a kdy je to zahájila společnost T-Mobile, na kterém místě každý dopravce ve Spojených státech bar Verizon bude mít 3D smartphone ve svých účetních knihách. Jak dlouho si myslíte, že opomenutí bude trvat?

[Díky, křesťanského]

Pokračovat ve čtení LG Optimus 3D odhaluje T-Mobile 3G frekvencí návštěvě FCC

LG Optimus 3D odhaluje T-Mobile 3G frekvencí návštěvě FCC původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 06:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Unwired Zobrazit | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat