středa 23. března 2011

Amazon bloky Lendle e-book službu sdílení (update: to zpět)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/amazon-blocks-lendle-e-book-sharing-service/:
Ať již prostřednictvím veřejné knihovny, nebo osobní odběr,-knihy může být těžší e půjčit a zapůjčení - HarperCollins dát na squeeze vláda-financoval nájemné minulý týden a dnes Amazon má údajně zdravotně e-knihy sdílení spuštění Lendle s jedním tahem tah . Lendle umožňuje čtenářům obchod e-knihy pronájmy, v módě, klepnutím na Amazon je API na seznam knih, které se dohodly na zapůjčení, a na oplátku získají přístup k databázi Lendle knih k dispozici čtenářům jako půjčit od sebe. Tato služba údajně spadl pod záštitou stávající Amazon 14-denní, one-time-pouze zapůjčení politiky , ale to nezastavilo Amazon od zrušení Lendle přístup k rozhraní API, účinně zavírat služby dolů. Podle ne-odpověď e-mailem Lendle obdrželi, důvodem je, že služba není "sloužit hlavním účelem jízdy za prodej výrobků a služeb na stránkách Amazon." Možná, že tam je nějaký hlubší důvod pohybovat, ale toto vysvětlení zní docela určitě úzkoprsý.

Update: Tak to bylo rychlé - Lendle je nyní hlášení , že Amazon má obnovit své API přístup pod podmínkou, že Lendle zakáže jeho knihy Sync nástroj, který je non-základní funkce tak jako tak. Skvělé, právě včas na pohádky na dobrou noc na západním pobřeží také.

Amazon bloky Lendle e-book službu sdílení (update: je zpátky! To) původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 23:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Lendle | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat