pondělí 21. března 2011

Xbox Kinect na PS3 je Kevin Butler tou nejhorší noční můrou přijít pravdivý (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/xbox-kinect-on-ps3-is-kevin-butlers-worst-nightmare-come-true/:

Tak tady je to dilema, že někteří hráči mohou mít čelit: chceš konzole s velkou výpočetní výkon, ale spolu s některými zářící lízátka , nebo jeden s futuristickým řadič-volný pohyb hraní na cenu Blu-ray playback? No, pro nás pouhé smrtelníky je to buď jedno nebo druhé, ale Shantanu Goel proběhl zkombinovat to nejlepší z obou světů: Xbox Kinect na PS3. Video výše, je náš člověk prokazující jeho raných software mod, který lze v současné době rozpoznat základní gesta jako rychle tlačit rukou směrem k obrazovce dvakrát aktivovat tlačítko X, stejně jako obvyklé mával kolem pro navigaci. I když je zřejmé, že tento projekt je stále ještě v plenkách, Goel se již pracuje na zabývalo otázkou to tím, že přidá plnou herní profily a kosterního tracking podporu, takže s trochou pomoci od obce, doufejme, že to nebude dlouho předtím, než se dostaneme k liberálně házet granáty v Killzone 3, aniž by se museli starat o poškození televizoru. Možná, že Kevin Butler bude také vidět světlejší stránku věci, příliš.

Xbox Kinect na PS3 je Kevin Butler tou nejhorší noční můrou přijít pravdivý (video) původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 11:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Shantanu Goel | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat