pondělí 21. března 2011

T-Mobile odpovědi Nejčastější zákazníků 'Otázka: bez iPhone

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/t-mobile-answers-its-customers-most-frequently-asked-question/:
Nevadí praktické T-Mobile a AT & T za použití různých 3G pásma, Apple nemá schválen žádný problém pro rozšířené rozdělení jeho telefonu, nebo skutečnost, AT & akvizice T T-Mobile není nastaven na kompletní pro další rok. Bezprostřední reakci na AT & T v dohodě o koupi T-Mobile USA se zeptat, "tak to znamená, že iPhone přijde na T-Mo, jo?" No, špatně. T-Mobile vydal FAQ na jeho místě informovat zákazníky o blížící se přechod, včetně jednoznačné oznámení o iPhone:
"T-Mobile USA zůstává nezávislou společností. Akvizice by měla být dokončena přibližně za 12 měsíců. Nenabízíme iPhone. Nabízíme špičkové zařízení, jako 4G Samsung Galaxy S a brzy náš nový Sidekick 4G."
Tak, že se usadí, že (za rok, stejně). V další novinky, služby a vyúčtování nebude měnit, a tam je slib, že T-Mobile bude i nadále fungovat tak jako dosud i po nabytí je kompletní. Zlověstně, nicméně, firma nedokáže odpovědět na otázku o své vlastní cenové změny, uvádí jen, že to bude čest "veškeré smluvní plány, které se uzavírají před změnou vlastnictví."

T-Mobile odpovědi Nejčastější zákazníků 'Otázka: bez iPhone původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 19:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje T-Mobile | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat