pondělí 21. března 2011

Verizon a HTC nabízí Thunderbolt rozšířenou baterii, aby váš telefon skládky jako náklaďák

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Ačkoli nikdy potvrdil Verizon , zdá se pravděpodobné, že životnost baterie (nebo přesněji, jeho nedostatek ), hrál roli v sérii zpoždění před Thunderbolt na startu. Pro boj s tímto problémem, Big Red a HTC je nabídnout poněkud nevzhledné rozšířenou baterii, která se téměř zdvojnásobí sluchátka kapacitu 1400mAh až 2750mAh od. Vše, co extra šťáva bude určitě hodit i pro lidi výrazně přiklánějí k telefonu LTE rádio. Nicméně, zařízení stojí 50 dolarů a přidá unce nevyžádané v kufru - na zařízení, které není štíhlé začít - tak proč ne kupovat další standardní baterie pro deset dolarů méně místo? Pak můžete využít Qi-kompatibilní zpět a indukční nabíjecí stanici Verizon uvolnění v dubnu. Je to jen pod 100 dolarů (29 dolarů za záda a 69 dolary za pad) pro ty, kteří chtějí snížit kabel a nevadí rozšíření pasu budeme předpokládat, přichází s oprávněním.

Verizon a HTC nabízí Thunderbolt rozšířenou baterii, aby váš telefon skládky jako náklaďák původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Společenství , PC Mag | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat