pondělí 21. března 2011

AT & T otevírá HTC HD7S s WP7 a LG 3D-umožnil Thrill 4G Android telefon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/atandt-launches-htc-hd7s-with-wp7-and-lgs-3d-enabled-thrill-4g-an/:
Kdo říká, že CTIA bude zastíněna zprávou, že vlastně zlomil před konáním akce začíná? Dobře, takže je docela možné, že AT & T / T-Mobile buzz nebude možné ignorovat tady v Orlandu, ale to není zastavení Ma Bell z vyvalit dva nové (er, rebadged) telefony pro ty, kteří hledají pro iPhone alternativy. První na řadě je LG Thrill 4G (k dispozici v "následujících měsících"), neoceněných 4,3-palcovým superphone, která se vyznačuje brýle-bez 3D displej, duální 5-megapixelovým fotoaparátem stereoskopické, 16GB připravených paměti (8 GB onboard, 8GB microSD karta ), přístup do Android Market Google a speciální 3D tržiště razil LG 3D prostoru. Fotoaparát je schopen zaseknutí videoklipy v rozlišení 1080p při fotografování ve 2D, nebo 720p při zvolila pro 3D. Budete také získat dual-core procesor 1GHz, HDMI výstup, DLNA streamování podporu a cokoliv jiného byste čekali, že objeví v run-of-the-mlýn Optimus 3D - víte, je to, že vzhledem k velmi telefon, i když s AT & T logo na to.

Pohybující se na, je tu HTC HD7S, což je v podstatě AT & identifikoval verzi HD7 , která byla na T-Mobile USA pro docela nějaký čas. Jinými slovy, dostanete 4,3-palcový WVGA Super LCD, 1GHz CPU, 5-megapixelovým fotoaparátem, Windows Mobile 7 (s zkopírovat a vložit funkčnost pečené přímo) a předinstalovaný U-Verse Mobilní aplikace, která umožňuje "kvalifikační AT & T U-poezie zákazníci stáhnout a sledovat televizní pořady "tak dlouho, dokud poník se navíc 9,99 dolarů za měsíc. AT & T tvrdí, že jeho verze HD7 bude první v USA s "lepší Super LCD displej, "ale jak se 4G Thrill výše, ceny jsou uvedeny žádné konkrétní. To říkalo, to by mělo být vyskakování on-line a maloobchodních lokalit "v následujících týdnech," takže byste neměli čekat příliš dlouho, hrozně pro ty detaily se objevit.

Pokračovat ve čtení AT & T otevírá HTC HD7S s WP7 a LG 3D-umožnil Thrill 4G Android telefon

AT & T otevírá HTC HD7S s WP7 a LG 3D-umožnil Thrill 4G Android telefon původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 10:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AT & T (1) , (2) | Poslat | <

Žádné komentáře:

Okomentovat