pondělí 21. března 2011

Leaf dodávky opožděn o japonské zemětřesení, ale Nissan a Sony již znovuotevření továrny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Ne nejveselejší zpráv, pokud jste čekali na nový, svěží listí EV do rána v nejbližší době, protože Nissan musel pochopitelně zpoždění zásilky v důsledku přírodní katastrofy, která postihla Japonsko. Aktualizace na tom, kdy zákazníci mohou očekávat, že jejich příkazy mají být dokončeny budou nadcházející co nejdříve k dispozici. Tam jsou šťastnější vývoj na ostrově Japonska sám, nicméně, kde Nissan je obnovení omezen provoz na pět rostlin dnes a očekává, že bude produkovat vozidla opět ve čtvrtek, který bude trvat tak dlouho, jak dodává dělat. Sony také setřásl některé účinky nedávného zemětřesení a říká, že to restart výroby lithium-iontových baterií ve své továrně v prefektuře Tochigi zítra. Takže, povzbudivé signály dopředu pro průmysl Japonska, doufejme, že všichni ostatní oživení ukáže jako rychlá.

Leaf dodávky opožděn o japonské zemětřesení, ale Nissan a Sony již znovuotevření továrny původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 15:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená , Reuters (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat