pondělí 21. března 2011

Inhabitat Týdne v zeleném: přesunu věže, vodík korálky, a shockwave motor pro účinnost paliva

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/inhabitats-week-in-green-shifting-towers-hydrogen-beads-and/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Byl to velký týden pro alternativní energie, jako Inhabitat představila celou řadu inovací, které zeleného paliva, snížit náklady a současně přináší čistou energii do popředí. Podívali jsme se na vodík 'Micro Korálky' , které by mohly pohonné hmoty vozidla za $ 1,50 za galon, a viděli jsme Michiganské státní univerzity představí nový rázové vlny motor , který by mohl ztrojnásobit palivové účinnosti hybridních vozidel. XL Kříženci také dostal do akce uvolněním add-on sada, která dokáže proměnit jakýkoli plyn-ožrala do hybrid, a Google z vlny tím, že oznámí své investice do biopaliv startu CoolPlanetBiofuels a přidání EV nabíjecí stanice na Google Maps. A konečně, na kole, nebo zelené automobilových novinek tohoto týdne musíme také dávat zvláštní vykřiknout, aby Artega, který představil svou horkou novinku SE elektrické sportovní auto - a už nyní můžeme slyšet honks a pískání!

Ze silnice a ven do oceánu, jsme se představila plán na podvodní turbíny kite , že sklizeň energie z vln oceánu, a byli jsme ohromeni přesouvá Kinetower Kinetura má tvar- . V jiných architektura novinky, nakonec stavba byla zahájena na masivní MVRDV Amanora Vertikální City Apartments v Pune, Indie - smíšené využití rozvoj v celkové výši přes 4,3 milionu ft2.

Také jsme viděli několik nových vývoj na solární energii přední - Vědci ve Velké Británii se pracuje na sluneční-poháněl kit , která by mohla odlehčit zatížení vojáků-a, co je důležitější, zvýšit jejich mobilitu-až o 50 procent. To se zdá jako perfektní doplněk k 'úžasný OS GSR 110B - zatahovací solární systém, který poskytuje 40 wattů na místě s kombinovaným solárním a záložní baterie. Lehký a snadno se dá složit, solární jednotka je nasazen v nouzových situacích, pokud to počasí dovolí.

Inhabitat Týdne v zeleném: přesunu věže, vodík korálky, a shockwave motor pro účinnost paliva původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat