pondělí 21. března 2011

Kinect drží chirurgové na úkolu, může Nintendo 3DS pomoci optiků s diagnózami

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/kinect-keeps-surgeons-on-task-nintendo-3ds-might-assist-optomet/:

Nejnovější generace herních pomůcek udělat nějaký šikovný triků, a jeden z niftiest oni by mohli vykonávat, je pomáhat oblast medicíny. Microsoft Kinect znělo jako kandidáta na operaci , a tento měsíc skutečný-život chirurgové mají vlastně dát k použití - Sunnybrook nemocnice v Torontu, Kanada zmanipulované Xbox 360 hloubka fotoaparátu na své lékařské zobrazovací počítače. Nyní lékaři nemají vycídit manipulovat MRI, nebo dokonce jmenovat peon k úkolu - poněkud, oni jednoduše zvýšit svou zkrvavenou rukavici, a ponořit se do digitální snímky s vlnou obratný ruce.

Mezitím americká optometrické asociace rozšířila po jeho počáteční chvála ze je 3DS Nintendo s tím, že autostereoskopické 3D ruky "by mohla být darem z nebes pro identifikaci děti do 6 let, kteří potřebují vizi léčby." I když Nintendo varovné štítky původně vyvolala trochu strach mezi rodiči, organizace, říká, že děti, které nemohou zažít 3DS jeho plný potenciál může mít amblyopie (nebo jiné poruchy vidění), které mohou být více snadno zachází dříve to chytil, ačkoli jeden lékař dotazován Associated Press uvádí, že děti s tupozrakosti nemusí vědět, co to chybí začít s - takže se nemusíte nutně čekat všelék, lidi.

Kinect drží chirurgové na úkol, 3DS může pomoci Nintendo optiků s diagnózami původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 07:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje AP , Canadian Press | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat