pondělí 21. března 2011

AT & T vlaštovky T-Mobile k vytvoření Spojených států 'největší letecký dopravce

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:

V posledních měsících, T-Mobile byla reklama, kterou do AT & T, kritizovat dopravce za Kulhavý horké telefon s pomalou síť rychlostí. Buď to byla forma flirtování, nebo AT & T se rozhodl, že potřeba umlčet ty reklamy jednou provždy. Dnes, AT & T oznámil 39000000000 dolarů vypořádat s mateřskou společností T-Mobile, Deutsche Telekom, který bude vidět T-Mobile zákazníkům a infrastruktury, stát se součástí AT & T, vytvářet USA 'největší mobilní dopravce a jediný, kdo nabízí GSM telefony.

Pro Deutsche Telekom, dohoda řeší mnoho problémů, které T-Mobile čelí jako čtvrtý-největší dopravce. To už musí udržovat velkou síť a maloobchodní infrastrukturu pro podporu menší dopravce základnu, a nebude čelit obrovské náklady na modernizaci infrastruktury, které se na příchod LTE 4G standard. T-Mobile byl pouze jeden z velkých dopravců, že nemá jasný plán, 4G, AT & T a Verizon se zavázaly k LTE, zatímco Sprint byl tlačí WiMax.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat