pondělí 21. března 2011

Sony: každá hra NGP bude k dispozici ke stažení, někteří dokonce ani možnost se dostat do fyzického uvolnění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/sony-every-ngp-game-will-be-available-to-download-some-might-n/:
Jsme vyplnění času mezi současností a NGP 's prázdnin uvolnění nejlepším způsobem, jak víme, jak: lov, ještě více informací o něm. od Andrew House , muž zodpovědný za Sony Computer Entertainment Europe, vydal poslední sousto v rozhovoru s MCV, kde se jednoznačně stanoví, že každá hra na příští PlayStation Portable bude k dispozici ke koupi jako download. Pozoruhodně, on také vyjadřuje Sony touha mít simultánní distribuci v digitální i fyzické kanály, ale to zní mnohem méně konkrétní než jeho slib, že každá hra bude ke stažení. Digitální-jen hry také prominentně v vize Andrew NGP budoucnosti, jak se od nich očekává, k diverzifikaci výběru pro spotřebitele vedle velkého času tituly jako Uncharted. Chcete-li se dozvědět více o jeho nahrazení Sony z UMDs s flash pamětí a důvody PlayStation Suite , následujte odkaz níže zdroj pro celý rozhovor.

Sony: každá hra NGP bude k dispozici ke stažení, někteří dokonce ani možnost se dostat do fyzického uvolnění původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 08:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje MCV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat