pondělí 21. března 2011

Francie pokuty Google € 100,000 pro porušení soukromí Street View, pak se zvažuje výrazné bez zjevného důvodu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/france-fines-google-100-000-for-street-view-privacy-violations/:
Ach, Francie. Země krásné pláže, slušný železniční systém a další nevysvětlitelné zpoždění a přerušení pracovní činnosti, než kdekoli jinde ve vyspělém světě. Jo, a hlavní letiště, které vás nutí používat 'lístky' koupit jídlo od některých dodavatelů a odmítá dokončit CDG -> JFK letového plánu. Reptání stranou, zdá se, že alespoň jedna věc je dostat udělat dnes více než v zemi lidská práva, s jeho údajů Francií ochranu regulátor potvrdil rekordní € 100,000 jemný k odesílání Google v souvislosti s nesprávným sběr dat během svého Street zatáček zobrazení . Je pravda, že El Le GOOG má běžet na otázky ochrany soukromí , než v této věci velmi, ale nikdo zas až tak ginormous jsou tyto. Národní komise pro výpočetní a občanské svobody navrhuje, aby společnosti přestupky patří "sbírání hesel a e-mailové bezdrátově přenášen," a historicky nejvyšší pokutu byla vybírána vzhledem k "ekonomické výhody Google získaných z těchto porušení." Jsme řekl, že společnost má dva měsíce na odvolání trest, ale již nyní se zdá, jako kdyby Google bojí cokoli sdělit vůbec v anglickém jazyce. Díky bohu za přeložit , ne?

Francie pokuty Google € 100,000 pro zobrazení porušování soukromí Street, pak zvažuje výrazné bez zjevného důvodu původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 11:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje AFP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat