pondělí 21. března 2011

Sprint Epic 4G, karta Galaxy si Sprint ID tento týden, Epic Froyo update dělá triumfální návrat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/sprint-epic-4g-galaxy-tab-get-sprint-id-this-week-epics-froyo/:
Pověsti o tom začal vířící minulý týden , ale Sprint a Samsung mají prostě dělal to oficiální, že Epic 4G a Galaxy Tab budou oba stále aktualizace firmwaru tento týden, že přidání Sprint ID , dopravce Android kůže / téma platformy poprvé představen na transformace , Optimus S , a sio v loňském roce. Pro Epic, aktualizace bude rovněž znamenat návrat Android 2.2 - Froyo již učinil krátké oficiální vystoupení pro majitele Epic několik týdnů zpátky, ale chyba strasti vedlo k rychlému vytáhnout a dočasný návrat k Eclair. Vypadá to, že aktualizace začátku válcování se dnes, se všemi současnými majiteli, které mají přístup na aktualizace tento čtvrtek, 24.. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Sprint Epic 4G, karta Galaxy si Sprint ID tento týden, Epic Froyo update dělá triumfální návrat

Sprint Epic 4G, karta Galaxy si Sprint ID tento týden, Epic Froyo update dělá triumfální návrat původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 09:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat