středa 9. března 2011

H20 Sprchové Powered Rádio výbuchy Biebs prostřednictvím mikro-turbíny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/h20-shower-powered-radio-blasts-the-biebs-by-way-of-micro-turbin/:
Zapomeňte na tabletu, 2011 je rok ze sprchy rádio! Minulý týden jsme referovali o bezdrátové připojení Toshiba voda-důkaz píseň box a, stejně jako naše nervy začali usazovat od vzrušení, někdo přišel a hodil to eko-šetrné, sprchový kout-připravený klenot na nás. Nejen, že je H20 Sprcha Powered Rádio nepromokavé, ale ve skutečnosti používá vodu z vaší sprchy vyčerpat džemy. Ta věc se připojuje přímo k vaší sprchová hadice, a využívá proud vody stanovit mikro-turbíny spinning, tak nabíjení nedílnou baterie a eliminuje potřebu k jednorázovému použití. Jak se na video níže poukazuje, rádio "nenabízí jen 80. klasiky - to má celé spektrum FM," a jeho tvůrci říkají, že je kompatibilní s 99 procenty sprch, ale to, co opravdu chceme vědět, je: jak dobře to kliky Ke $ ha? Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení H20 Sprcha Powered Rádio výbuchy Biebs prostřednictvím mikro-turbíny

H20 Sprchové Powered Rádio výbuchy Biebs prostřednictvím mikro-turbíny původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 18:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Digest | zdroje Tang skupiny | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat