středa 9. března 2011

Hulu Plus na TiVo zřejmě testuje, live streaming na IPAD zřejmě uvažuje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/hulu-plus-on-tivo-apparently-being-tested-live-streaming-to-ipa/:
Takže, aktualizace. Er, opakovací chcete-li. Již v září loňského roku, TiVo oznámil, že hluboce zakořeněné Hulu Plus přístup by se chýlí ke své DVR " v příštích měsících , "ale my jsme slyšeli přesně nic na věci od té doby. Zadejte aktuální. Máme sázkař, který vlastní TiVo Premiere a právě vyzvány, aby se Field Trial pro "test Hulu Plus na TiVo," a on je také příjem kódy obdrží zdarma měsíc služby. Je těžké říci, jaké mezery díváme mezi testovací období a go-live období, ale alespoň máme trochu jistotu, že nikdo prostě zapomněl na svůj slib. V související zprávy, další tipsters začínají dostávat některé docela zajímavé průzkumy z TiVo sám, s několika otázkami, zejména jak se ptát spotřebitele, že bych si myslí o možnosti "stream živého TV, DVR nahrávky a televizní pořady z kabelové společnosti na Poptávka knihovny něčí IPAD. " Tento zdánlivě zahrnuje in-home a vzdálené streamování, a musíme říci - streaming na tabletu to může být magie funkci, která nakonec dostane TiVo z The Hurt Locker . Pravděpodobně ne, ale jste opravdu, aby nás soudil za to, že slepě optimistický?

Hulu Plus na TiVo zřejmě testuje, live streaming na IPAD zřejmě uvažuje původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 08:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TiVo Field Trial Přihlásit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat