středa 9. března 2011

Google přináší okamžité náhledy na mobil, dělá je vážně užitečné (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/google-brings-instant-previews-to-mobile-makes-them-actually-us/:
Nikdy jsme neměli používat pro Google Okamžité hledání na mobil, takže jsme neočekávali moc, když Google Instant Náhledy napadl smartphone říše stejně. Víš co? Jsou to vlastně překvapivě užitečná. Místo toho se snaží nacpat další informace do již-přeplněných Google mobilní webové stránky, Instant Náhledy dodává trochu lupy vedle většiny každý výsledek místo, a kliknutím na lupou přináší do série cache náhledy jednotlivých stránek, které můžete procházet v na výšku nebo na šířku. Je to velmi vizuální způsob, jak najít to, co hledáte, a co je důležitější, je to rychlé i přes 3G, což šetří čas a mobilní šířku pásma, které by jinak strávili prokliká odkazy jeden po druhém. Spíše než dešifrovat, že rozvláčný vysvětlení, i když, proč si to vyzkoušet sami nebo sledovat naše video ukázka po přestávce?

Pokračovat ve čtení Google přináší okamžité náhledy na mobil, dělá je vážně užitečné (video)

Google přináší okamžité náhledy na mobil, dělá je vážně užitečné (video) původně objevila na Engadget na Út. 08.03.2011 23:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Mobile Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat