středa 9. března 2011

TetherGPS přináší GPS navigace kout Color, ve způsobu mluvení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/tethergps-brings-gps-navigation-to-nook-color-in-a-manner-of-sp/:
TetherGPS přináší GPS navigace do kout Barva bez Bluetooth
Inteligentní lidé po dobu ComptonSoft se snaží poskytovat GPS přijímač do vašeho mobilního zařízení v poněkud netradičním způsobem. TetherGPS navazuje na svého Android telefonu GPS kout barev pomocí WiFi - buď ve stejné síti nebo přes WiFi řetěz - protože kout Barva chybí ve standardním použitelný Bluetooth oddělení. Po připojení dvou zařízení, to dělá druhý odkaz spuštěním serveru TGPS na telefonu a klienta na TGPS kout. Oba přístroje jsou pak vzájemně prolínají, blažený, all-you-je-GPS bufet cest a silnic. Pro nejvíce se rozdělit, bude kout umístění-vědomý Android aplikací, jako jsou Google Maps, čerpat z této souvislosti pro umístění data a používat to jako kdyby tam byl GPS přijímač na palubě. TetherGPS je k mání za 2,99 dolarů na Android Market, a tam je také volný "Lite" verze pro ty, kteří potřebují pouze GPS po dobu pěti minut v čase - budeme předpokládat, víte, kdo jste.

[Díky, červené]

TetherGPS přináší GPS navigace kout Color, ve způsobu mluvení původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 20:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ReviewHorizon | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat