středa 9. března 2011

Microsoft Ventura by mohlo být mrak hudební / video platforma, mají co do činění s Zune

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/microsofts-ventura-could-be-a-cloud-music-video-platform-hav/:
Zune se nedostal tolik lásky od společnosti Microsoft jak pozdní , ale to by mohlo časem změnit - ZDNet je Mary Jo Foley si všiml, že společnost je personální se na tzv. cloud-based multimediální projekt (skupina známá jako "Ventura mediálních službách" ) zaměřené na počítače, televizory a mobilních zařízení. "Tým je těsná skupina milovníků hudby a videa, které vytvářejí služby a zkušenosti se točí kolem hudby a videa objev a spotřeby," četl řadu nabídek práce, které se datují přinejmenším jak daleko v červenci roku 2010, volat pro vývojáře softwaru v Peking a Redmond, kteří jsou obeznámeni s Microsoft Azure cloud platformu. (Dva z nich mají "Zune" v pracovní zařazení.) Přestože je těžké říct, zda tento projekt je hlavní zaměření na Microsoft bez ohledu na to, jak často říká, že inzerát "velkého rozsahu" (počítáme čtyřikrát), to bych rozhodně bylo hezké mít nějaké soutěže pro Google a Apple , když začnou kreslit multimediální-streaming bitevní linie.

[Díky, zblack]

Microsoft Ventura by mohlo být mrak hudební / video platforma, mají co do činění s Zune původně objevila na Engadget na Út. 08.03.2011 19:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje Microsoft Kariéra | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat