středa 9. března 2011

Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:
Robot vykonávání určitého úkolu inklinuje být něco pozornost-hmatat, ale měli byste to ignorovat, že 'bot obvykle ignorovat ty taky, tupě pokračuje v jeho práci. Pokud to práce je budování auto pak se neberou v úvahu, je čeho se bát, ale pokud tento úkol je výuka lidské nepozornosti pak je zřejmě něco jako problém. Výzkumníci ve škole Interaktivní Výpočetní na Georgia Tech podařilo naučit Simon, který jsme viděli před naučit se chápat svůj hlas a tvář , působit více člověka-jako v pokusu zachytit jste pozornost. Pokud to nepomůže, může využít kamery pro detekci nepozornosti, s 80 procent klientů přesnost v nanášení den-snílky. Nejsme si jisti, co dělá, když nepozornost je zjištěn, ale doufejme, že mu nejde vše ED-209 na každém chudým studentům.

Pokračovat ve čtení Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video)

Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video) původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Georgia Tech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat