středa 9. března 2011

CloudSight Hledat poskytuje okamžitý, jednotný přístup k e-mailu a sociální sítě archivů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/cloudsight-search-gives-you-instant-unified-access-to-email-and/:
Vzpomínáte si na ty tisíce lidí, kteří se náhle ztratil kontakt s minulým týdnem? Naneštěstí pro ně, oni stále hledá let záznamů Gmail , ale kdyby byli aktivnější dost inicializovat účet Backupify, tak oni mají své celé schránky (stejně jako jejich odchozích zpráv, poslal složku, a všechno ostatní), jen obnovit-kliknout. Backupify to zdarma zálohování služby fungovaly velmi dobře zde na Engadget velitelství, které poskytují úroveň ujištění, že naše e-maily, tweets, fotografie a Facebook stavy nejsou nikam - i když je hacknutý účet. Nyní, společnosti s dalším logickým krokem zavedením CloudSight hledání. Je oslavován jako první prohledávatelný archiv řešení pro sociální média a Google Apps, a to umožňuje typu v jednom hledaný výraz / fráze, aby tříbil prostřednictvím svého e-mailové účty a sociální sítě úchyty pro jakoukoli komunikaci v souvislosti s výše uvedeným dotazem. Jeden vyhledávání, komunikaci více prodejen. Samozřejmě, je to pouze prošetřuje přes to, co je archivován, ale vzhledem k tomu, jak často službu záda věci do pořádku, je to zatraceně blízko k okouzlující v real-time. Jediná nevýhoda? Neexistuje žádný mobilní aplikace, takže to vypadá, jako kdyby si budete muset poradit legitimní prohlížeč dostat své vyhledávání. Zájemci o registraci do soukromého beta startu, tak mohou učinit ve zdrojové odkazu, nebo pokud si raději dozvědět se více prostřednictvím video, tlačítko "play", je těsně pod přestávce.

Pokračovat ve čtení CloudSight Hledat poskytuje okamžitý, jednotný přístup k e-mailu a sociální sítě archivů

CloudSight Hledat poskytuje okamžitý, jednotný přístup k e-mailu a sociální sítě archivů původně objevila na Engadget na st. 09.03.2011 02:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Backupify | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat