středa 9. března 2011

VMware View přináší virtuální desktopy IPAD s dotykovou obrazovkou-přátelské ovládání (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/vmware-view-brings-virtual-desktops-to-ipad-with-touchscreen-fri/:
Dálkové ovládání osobního počítače od IPAD je jedna věc, ale dnes VMware nabízí něco trochu statnější - efektivní aplikace pro připojení k podnikové třídy-virtuální desktopy. Stejně jako Citrix Receiver, myšlenka je, že dostanete IPAD klient zdarma, a doufejme, že platit za mrak počítače servírované, ale místo toho, zefektivnění aplikací pro použití tabletu, VMware app ruce vám přizpůsobitelné PC-jako ovládací prvky. K dispozici je šikovná-hledá virtuální touchpadu můžete použít pro přesné ovládání kurzoru myši, pokud vaše prsty ukázat jako příliš špičaté, sadu klávesových zkratek Windows v horní části virtuální klávesnice, multi-prstů a další - ale proč ne právě sledovat video po přestávce, aby zjistili, co je na skladě?

Pokračovat ve čtení VMware View přináší virtuální desktopy IPAD s dotykovou obrazovkou-přátelské ovládání (video)

VMware View přináší virtuální desktopy IPAD s dotykovou obrazovkou-přátelské ovládání (video) původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat