středa 9. března 2011

Intel vPro přináší do procesorů Sandy Bridge, dělá svou práci ztratí notebook o něco méně bolestivé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/intel-brings-vpro-to-sandy-bridge-cpus-makes-losing-your-work-l/:
Představte si, chcete-li, obchodní cestující potuloval po celém světě bez jediného péče ve světě - bezpečné v tom, že by oni ztratí jejich notebooku po dobrém nebo po zlém, mohou zakázat s jednoduchou textovou zprávu. No, ten sen je nyní realitou jako Intel dal své třetí-gen vPro technologií v Sandy Bridge Core i5 a i7 čipy podnikání, dává uživatelům možnost uzamčení a reaktivovat PC na dálku pomocí SMS. Ne tak úplně čerstvý nápad , ale příjemné vidět, že přechází na modernější čipové sady. Dále zjednodušit život IT profesionálů, nová verze vPro má také šifrování přihlášení požadavek na probuzení z režimu spánku, rozlišení 1920 x 1200 pro vzdálenou správu, a host-based konfigurace umožňující nastavit nespočet počítačů najednou. Samozřejmě, že předpokládá, že váš zaměstnavatel je ochoten poník se na nové zařízení Chipzilla je - na hospodářský útlum, je téměř u konce, ne?

Intel vPro přináší do procesorů Sandy Bridge, dělá svou práci ztratí notebook o něco méně bolestivé původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 20:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink InformationWeek | zdroje Intel | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat