středa 9. března 2011

Instaprint služba je Polaroid generace Instagram, bez třepání požadované (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/instaprint-service-is-the-polaroid-of-the-instagram-generation/:
Jistě Polaroid přinesl své hlavní produkt v roce 2011 se spojil s Lady Gaga , ale většina z nás jsou v pohodě s využitím našich telefonů rychle zachytit nezapomenutelné okamžiky. No, Instaprint si klade za cíl obnovit fotografii šílenství z dávných dob tím, že tying jej do Instagram - velmi populární (a v současné době IOS-only) aplikace, která umožňuje aplikovat různé filtry pro vaše fotografie pro rychlé sdílení mezi přáteli. Instaprinter (náš termín, nikoli společnosti) je v podstatě upravený Zink fototiskárna s internetovým připojením a tie-iny na Instagram API, která automaticky tiskne položky označené s hashtag si vyberete. Jak nyní společnost plánuje pronajmout Instaprint krabice a demo služby u SXSWi, cílení je jako nová cesta k zachycení všech úhlů bez ohledu na událost, kterou může být hostování - což se nám zdá jako legrace nápad. To znamená, že dokud se někdo začne zneužívat systém a označení, fotografie z jejich zadnice s # GrandmasBirthday. Můžete si to vyzkoušet nyní tagování snímků s # Instaprint, a vidět to tištěné žít v proudu vložených po přestávce.

Pokračovat ve čtení Instaprint služby je Polaroid generace Instagram, bez třepání požadované (video)

Instaprint služba je Polaroid generace Instagram, bez třepání požadované (video) původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 18:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Instaprint | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat