neděle 20. února 2011

Momentus XT hybridní pohon způsobuje bolesti hlavy, Seagate snaží opravit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:
Všechny to není dobře v hybridních pevných skladovacích pozemků státu, jako vlastníci Seagate Momentus XT se potýkají s vážnými problémy s jejich pohony - přes zářící první recenze , počet dlouhodobý uživatelů tvrdí, že disky cvrlikání, havárie, koktání, a zmrazení s alarmující pravidelností, a to zejména při instalaci v systému Mac. Seagate forumgoers spekulovat jsou příznaky magnetických ploten XT je spinning se nevhodně, kvůli přílišné horlivosti systému řízení spotřeby. To je špatná zpráva - a to zní dost špatné - ale dobrou zprávou je tento: Seagate vlastnící až k otázkám, a aktivně se podílí na jejich získání pevné. Tak daleko, pár nových aktualizací firmwaru oslovili některé příznaky, třetí je na cestě, a inženýr Seagate známý jen jako STX_NB je aktivně chatovat s postiženými zákazníky o možných oprav. - To je to, co nazýváme technickou podporu dělat si poznámky, tech společností.

Momentus XT hybridní pohon způsobuje bolesti hlavy, Seagate pracovní opravit původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld , Seagate Knowledge Base (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat