neděle 20. února 2011

Elite Porsche RUF tuner dostane na elektrické hru s třemi modely eRUF

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/elite-porsche-tuner-ruf-gets-in-on-the-electric-game-with-three/:
Elite Porsche RUF tuner dostane na elektrické hru s třemi modely eRUF
Pokud chcete Porsche se trochu víc - více energie, více manipulaci, více brzdy, více odporný styl - chcete RUF. Je to technicky nezávislé výrobce automobilů, ale každý model začíná s Porsche, který se systematicky se obrátil až do 11. Haus, že Ferdinand postavil právě oznámila několik vozidel s elektrickým pohonem a nyní RUF je stále ve hře o moc, vytváří tři samostatné modely. Prvním z nich je všechny EV jednotlivých motorových Concept, 911 s 241hp motorem, který udělá 93 mil na starosti, má špičkovou rychlost 136 mph o, a může zasáhnout 60 v asi sedm sekund. Další na řadě je Twin Motor Concept, párování dvou 335hp motory na větší baterii, umožňující 124 míle rozsahu, nejvyšší rychlost 137 mph z, a 0 - 60 v mnohem slušnější pět sekund.

Konečně je tu Twin Motor Concept s vektorování momentu. To opět má dvě 335hp motor, ale tentokrát každý disk samostatný zadních kol, což umožňuje dynamické moment vektorování. Rozsah a zrychlení jsou stejné, ale manipulace by měla být teoreticky mnohem lépe, když prochází twisties. A opravdu, že to, co je to všechno o. Právě teď deset těchto vozů byly vyrobeny pro účely testování. Jsou k dispozici pro obecné koupi, ale máme to na dobré orgánu, že bude velmi, velmi drahé, když se loď.

Elite Porsche RUF tuner dostane na elektrické hru s třemi modely eRUF původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 05:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje RUF | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat