neděle 20. února 2011

Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testy vody luxusu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/rolls-royce-electrifies-phantom-sedan-tests-the-waters-of-luxur/:
Pokud máte peníze, aby zvážila vlastnit Rolls, máme pochybnosti máte obavy o benzínu, ale to nezastavilo výrobce ze nakonec elektrizující jeho duchu extáze. Dva roky po škádlení plně-elektrické Phantom , Rolls-Royce postavil auto pro opravdové, jednorázový prototyp je to dabovaný 102EX, nebo Phantom experimentální Electric. Nebudete moci koupit jeden, i když, bez ohledu na svůj majetek, jako spíše než vyrábět vůz Rolls je s to na světové turné odhadnout reakci komunity luxusní automobil. První zastávka: autosalonu v Ženevě 1. března, kdy firma odhalí vozidla plné technické specifikace. Na počkání, jste srdečně vítáni nahlížet zcela neužitečné video ukázku a skromně užitečné tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testy vody luxusu (video)

Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testy vody luxusu (video) původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 18:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog ES | zdroje Rolls-Royce | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat