neděle 20. února 2011

Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:
Pamatujte si, že Microsoft Rally Ball demo z před několika dny, které ukázaly, Windows Phone 7 integraci s Xbox? No, na gang v Supertouch ukradla trochu jeho hrom Ballmer s novým Kinect hack , který umožňuje vrhnout digitální koule na vaše Kinect-ovládání pomocí přátel IOS zařízení namísto WP7 telefonu. Grafika pro hru a iDevice kontroly nejsou zdaleka tak hezká jako cross-platformní Microsoft herní řešení, ale konečný výsledek je skoro stejný - flingin 'míče s telefonem, zatímco váš přítel uskakuje je zdvořilost Kinect.

Mezitím, Design Frog přidán lidská Tetris hru Kinect repertoáru, kde se hráči zdokonalit své dovednosti Vogue-ing tím, že udeří představovat pro zápas se blíží řezané-out na obrazovce. Konečně, všechny tvar-posunující se bavit s žádným z praštěný stříbrné kombinézy. Vids jsou po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal tyto se]

Pokračovat ve čtení Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris

Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 12:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kinect-hacks (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat