neděle 20. února 2011

Weird Science není hrdina

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:

Pokud jste udělali něco dobrého, může to být nejlepší, aby si to pro sebe: Nebo, proč je to asi dobrý nápad zkontrolovat sami do rehabilitace po dělá něco hloupého. Tato studie se podíval na situace, kdy jednotlivec měl zjevně udělal něco špatně, a zkoumal různé strategie nakládání s radioaktivní spad. Ti, kteří se "hrdina" trasu a zdůraznil v minulosti dobré skutky v podstatě skončil šroubovaný: "hrdina strategie byla v nejlepším případě neúčinné, v horším škodlivé." V kontrastu, zobrazovat sebe jako oběť minulosti strádání způsobené vlastně způsobil lidem zapomenout na to, co je špatně jste na prvním místě.

Necháme ji našim čtenářům k vrhu připomínky kostí vtipy: U žen, hladiny estrogenu mají významný dopad na zdraví kostry. V mužích, věci se zdají pracovat v opačném směru : kost-specifický hormon zvaný osteokalcinu signály do buněk ve varlatech, přimět je, aby zvýšení produkce testosteronu, a posílení zdraví mužských zárodečných buněk. Dříve se hormon prostě myšlenka pomoci podpořit růst kosti.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat