neděle 20. února 2011

US Air Force vzbuzuje obavy LTE sítě LightSquared hraje si s GPS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/us-air-force-raises-concerns-over-lightsquareds-lte-network-mes/:
Následující pokyny navigačního systému, aniž by jízdu do rokle, je dost těžké, jak to je - můžete si dokonce představit, jak těžké to by bylo, kdyby jste si nechali ztratí příjem signálu GPS pokaždé, když jel v rozmezí LTE věže? Tam bylo několik neoficiálních obavy v posledních několika týdnech, že LightSquared je navržena LTE sítě - což by znovu využít L-pásma spektra dříve používaném pro satelitní - je příliš blízko, aby spektrum používaných Global Positioning System, což vede k nechtěnému zablokování když věže přemoci mnohem slabší signály GPS. Věci se dostali trochu zajímavější, i když, teď, když se US Air Force vesmírného velení oficiálně potrubím dovnitř generál William Shelton šel na rekordní pověsti, že "přední výrobce GPS přijímač prostě ... k závěru, že během 3 - 5 mil na zemi a uvnitř asi 12 mil ve vzduchu GPS je zaseknutý ty věže, "volá situaci" neuvěřitelné "a řekl, že je" naděje FCC dělá správnou věc. "

Pravděpodobně, USAF si myslí, že "správná věc" by znamenalo tahání LightSquared průkaz, ale pro jeho část, společnost říká, že se domnívá, že Shelton je odkazem na testu provedeném Garmin (případně vysvětlením, že nedávný výpadek v Southeastern USA?) pomocí simulovaného interferenční filtry - ne skutečné filtry, že strávil několik milionů dolarů rozvíjet a zdokonalovat. Ohledu na to, jak efektivní filtry mohou být, názor, že jediné, co stojí mezi funkčním systémem GPS a konstelace prostor-nesené těžítka je soukromá společnost, je soukromě-rozvinutý, soukromě-provozoval filtrační zařízení ... ale pak zase, máme rádi LTE. Rozhodnutí!

[Díky, Brian]

US Air Force vzbuzuje obavy LTE sítě LightSquared to probírat s GPS původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 22:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DoD Buzz , Flightglobal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat