neděle 20. února 2011

Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionář

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/googles-native-client-almost-ready-for-takeoff-ready-to-make/:
Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionář
Už jsme skoro tam, téměř k vydání Native Client jsme se poprvé dostal vítr z května minulého roku. Je to v podstatě způsob, jak spustit nativní kód v prohlížeči - low-end věci schopné dodávat výkon dost dobré i pro 3D hry a podobně. Křesťanské Stefansen, Google produktový manažer, řekl, že věci se stále blíže k dodání, že tým za ním dosáhl "důležitý milník," že kód bude "jako přenosné a bezpečné jako JavaScript." To byla samozřejmě bezpečnost, nebo jeho nedostatek, který vykolejil Microsoft 's plány pro tento druh funkce v aplikaci Internet Explorer pomocí ActiveX, stigma, že technologie má ještě zatím k úniku z. Native Client bude dělat lépe? Crysis bude někdy k dispozici v Chrome Webový obchod ? Mohl by Cr-48 spustit vlastně je? Otázky otázky ...

Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionářské původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 10:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Chrom Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat