neděle 20. února 2011

Best Buy přidávání nových Apple notebooku SKU do svých systémů, nastíní MacBook Pro Obnovit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/best-buy-adding-new-apple-laptop-skus-to-its-systems-foreshadow/:
Best Buy laptop objev nástroj je na tom o něco overzealous práci dnes ráno tím, že vypíše soubor "nových SKU" notebooky od Apple Computer, než této společnosti má možnost oznámit jim. Toto vypadá, že potvrzují nedávné zvěsti o MacBook Pro obnovení nadcházející příští týden , stejně jako 1.199 dolarů, 1.499 dolarů, 1.799 dolarů a 2.199 dolarů cena bodů, z nichž všechny jsou v současnosti obsazeny proud-gen 13 - a 15-palcová MBP varianty. Tam je další 2.499 dolarů nálepka pro notebook identifikovaný jen jako "New SKU I", což pravděpodobně ukazuje na upgrade na 17 Apple-incher. Bohužel, nic víc, než cenách pro nás, abychom šli dál, ale klidně vyplnit svůj čas, dokud Best Buy naplní své záznamy s spekulace o horkou novinku zpracování , skladování a propojit možnosti Apple by mohl mít v zásobě pro nás.

[Díky, Michael]

Best Buy přidávání nových Apple notebooku SKU do svých systémů, nastíní MacBook Pro Obnovit původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 08:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy Laptop Configurator | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat