neděle 20. února 2011

Archos Arnova je připravena vyhladit své radiobudík, váš Squeezebox příliš

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/archos-arnova-is-ready-to-exterminate-your-clock-radio-your-squ/:
Archos Arnova je připravena vyhladit své radiobudík, váš Squeezebox příliš
Spotřební elektroniky společnost s názvem flegmatik právě upustil jeho poslední zařízení na nás, a pro jednou to není tablet nebo nějakou jinou formu PMP . Je to Archos Arnova, fantazie radiobudík, s 3,5-palcový dotykový displej ve střední a možnost připojení na 12.000 vysílání rozhlasových stanic a 1.500 "internetové televize" kanálů. Pokud to nestačí, můžete přehrávat média přímo z SD karty, nebo vytáhnout ho po vaší lokální síti přes rozhraní UPnP. Proč, můžete si dokonce prohlížet fotografie na tu, pokud vám to nevadí mžoural. Co nemůžete udělat, je vědět, kolik peněz ušetřit, nebo když budete potřebovat uložit jej, pokud hledáte ke koupi jedno, jak Archos neviděl vhodné, aby nám řekli, že ještě ne.

Galerie: Archos Arnova


[Díky, Joshua]

Archos Arnova je připravena vyhladit své radiobudík, váš Squeezebox také původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 23:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Archos | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat